Lagom trött

Tänk att få sova sig helt utvilad eller åtminstone sova en hel natt eller ett par timmar i sträck! De kommer nog dröja ett bra tag innan de händer mig nästa gång. Pontus va lite skrikig och skulle absolut inte sova i natt. Har fått ligga brevid honom hela natten och petar in nappen varenda gång den trillade ut.. Lagom trött idag :)


Sinnet tar mig till en annan värld

 
 
 

Hoppas på ljusare tider så småningom

Oj, vad jag är aktiv här nu för tiden! :P Men mitt liv är inte de roligaste just för tillfället går för de mesta här hemma med bebis så istället för massa onödigt tråkiga (tråkigare än vanligt iaf) inlägg så låter jag bli att skriva något alls. Men hoppas på ljusare tider så småningom ;)
 
Men idag kommer Klara hem igen från sin vecka hemma hos sin pappa, sen kommer även Sofie och hennes kille för att laga mat och äta med oss :) Trevligt!
 


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0