Slödag :)

Idag har varit en riktigt slö dag en så länge. Har bara suttit & kollat på film med Martin :) Men snart ska jag göra mig klar & åka upp till stallet & tvätta av Pascal lite medans jag väntar på Tessan. Ska försöka se om jag kan filma honom lite idag :) .. Om jag lyckas komma på hur kameran fungerar när man ska filma vilket inte va så lätt tycker jag! :)
 

Jordgubbar & glass

Vad tiden går fort ibland, kom hem efter mitt lilla sommarjobb & åt mat sen har jag inte hunnit med så himla mkt mer. Vart tar tiden vägen?! :)
Martin har tillbringat hela kvällen i garaget med Daniel, jag vet absolut ingenting om bilar men tror dom har målat, spraymålat (?) motorhuven på Martins bil :)
 
Nu ska älskling & jag mysa framför tvn med jordgubbar & glass, kvällen kan ju inte sluta bättre än så

Lite snabbt ..

Sista arbetsdagen i morgon för denna veckan. Har varit en hård vecka känner jag men hoppas på att morgon dagen ska gå undan i en himla fart :) Nu har jag precis kommit in efter en liten pratstund med Tessan & Bart medans älsklingen ligger utslagen i soffan & sover :) Ska försöka få med mig honom in i sängen & sova nu om jag ska orka upp i morgon ;) Godnatt


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0