Lekt igen

Va och lekte på skolan i onsdags igen men denna gången följde Tessan med oxå! :) 
 
 

Stallet igår

Va i stallet med mamma och Klara igår i flera timmar och kollade! Mina fötter va lagom iskalla och mina ögon otroligt trötta när vi kom hem därifrån. ;) Den ena hästen (loppan) sprängde staketet och Klara gjorde chokladbollar i leran så hela hon va full med geggamojja över hela sig! 
 
Nu har vi precis ätit frukost och ska snart ut och gå en liten runda med Pontus och Klara, sen börja göra oss iordning för att åka på kalas! :)
 

Rött läppstift

Va inte allt för pigg idag på morgonen måste jag säga men kände mig ändå mer utvilad en vad jag har gjort på väldigt länge! Lämnat Klara på dagis och har varit ute och gått en stund med Pontus. Så nu ligger han och sover så passar på att äta frukost så här lagom till lunch. :) 
 
   


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0