Första gången själva

Varit med Martin och kollat på när han tvättade bilen idag. Sen åkte vi till stallet, red helt ensam idag! Varken mamma eller någon annan gick med eller Bonny. Först tänkte vi rida i paddocken men där fastnade hon i varje steg vi tog och stod bara stilla. Ville inte bli arg på henne och få henne att gå när två mindre tjejer också va där och red. Loppan har ju en tendens till att bli lite arg, hade nog inte slutat så bra ifall jag hade ramlat av och ha henne springandes där inne. Så vi red ut en bit.. Lite trögt i starten och stod bara stilla när hon märkte att vi inte va på väg hemåt men med lite hjälp i början så gick de jätte bra! :) Väldigt bra för att vara första gången själva. :)
 
Bild på Martin från igår! :)

Pontus gungar

Varit ute och gungat idag! Pontus va dock jätte trött och somnade gott så fort jag la han i vagnen efter gungandet. Nu har han precis fått i sig lite mat och så ska vi ut och gå en runda med Tessan. :)


Äntligen sova

Va inne i stan en runda idag och kollade med Tessan medans jag väntade på att Martin skulle bli klar på sitt möte. Men de va inte allt för kul så åkte hem direkt efter de och lagade mat sen vidare till stallet, så red en runda men denna gången va de inte mamma som va med för hon jobbade så fick bli skogsrunda med Tessan. När vi väl kom hem därifrån så skulle vi ut och gå. Så va ute och gick i ca 1, 5 timme med Pontus, Tessan och hennes vovve. :) Sen hade Martin gjort mackor och fint till jag och Pontus kom hem så kollade på film och nu ska vi äntligen sova! :) Godnatt.

Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0