Intensiva dagar

Nu har jag varit hemma ett par dagar och hunnit varva ner lite grann ifrån mina dagar i Borås på svenskaskönhetsskolan! :) Va ett par väldigt intensiva dagar men kul va de.. 

Mina första franska 

Bra och dåligt

Varit en tuff natt utan familjen i en helt främmande stad, har vaknat massor av gånger! De är tur de inte är allt för många dagar utan dom. Även första dagen på skolan idag och de gick super.. så himlans kul! :) 


När evigheten tagit slut och ingenting är som förut..

Dagarna bara spriner iväg, va ute och red med mamma igår och idag blev vår lilla kisse kastrerad! Börjar räkna ner dagarna nu, på söndag då allting händer! :) Ska iväg med Loppan och är så himlans nyfiken på hur de kommer att gå. Sen åker jag iväg ett par dagar på annat skoj, helt alldeles ensam också.. Kanske börja kännas lite i magen nu. :)


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0