Inte konstigt man blir trött

Vatt i stallet ikväll med Klara och Mamma! :) När vi kom hem så va pojkarna inte hemma så då passade jag och Klara på att dricka lite varm oboy och kolla på tv! :) Men hon hann dock inte mer en att kolla på koppen så somnade hon, väldigt trött tjej. Hon va ju på dagis lite tidigare en vad hon brukar va här hemma och sen ett par timmar i stallet så inte så kontisgt att man blir trött.
 
Martin och jag va ute och lekte med Pontus en stund förut! Han tycker verkligen de är kul att springa runt och insektera allt.
 
 

I evigheter

Pontus skulle verkligen inte sova idag på morgonen.. klockan 6 hämtade jag honom och tänkte att han kunde somna om breve oss en liten stund till iaf. Men nej.. de gick inte! Va iväg med Klara sen på morgonen för hon skulle vägas, mätas och få en spruta! Hon va jätte duktig och skrev sitt namn och pratade, vägde sig och mätte men skulle absolut inte ta sprutan! Så vi fick med oss spruta och plåster hem så nu har jag och kissen fått en massa sprutmedicin ikväll! :)
 
 

Måste vara mörkret

Va på körskolan på morgonen och sen ikväll skrittade jag Loppan runt byn i mörkret, Martin följande med och gick! :) Ätit kvällsmat och båda barnen va väldigt trötta fast dom inte vågade inse de själva så dom ligger och sover båda två så sött. :) Jag är faktiskt också ovanligt trött på kvällarna nu.. måste vara mörkret.


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0