Leos lekland! :)

Varit på leos lekland med mamma och allihopa idag! Klara sprang runt som en duracellkanin kaning och åkte rutschkana, hoppade i bollarna och så spelade vi innebandy och allt på en gång. Pontus älskade bollhavet och rutschkanan va väldigt rolig när han väl hade åkt ett par gånger, dock en väldigt lång trappa upp och försöka bära honom, gå på dom smala trappstegen och samtidigt försöka huka sig emellanåt.. är inte de lättaste. Trött i benen blev man men som tur va åkte han både med mamma och Martin också. :) Sen va vi på eat och åt god mat! :) Är fortfarande helt proppmätt.. :P
 
I morgon kommer de en ny häst till stallet också så upp tidigt för att åka dit upp! Nu ska M och jag försöka se ett avsnitt Walking dead innan vi ska gå och sova!
 
Kameran glömde jag hemma men tog några mobilbilder iaf! :)

Ner bäddad

Barnen är på dagis och Martin i stan så passar ju självklart på att bädda ner mig i sängen och kolla ponnyakuten en stund! :)

 

Tingsryd

Varit i tingsryd med mamma, hennes kompis och Tessan idag. :) Va otroligt trött eftersom vi inte fick sova speciellt mycket för Pontus och Klara i natt här hemma men vi hittade lite fint tillslut! Loppan fick ett nytt träns, benskydd, martingal, bogskydd och så köpte vi magic borstar (jätte bra till våra leriga hästar!) iaf. :) Så ikväll va vi i stallet, Klara skulle rida och då passade jag på att prova sakerna och så hade jag ett litet enkelt pass markarbete med Loppan.


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0