Söndag igen

Söndag så Klara åkte till sin pappa idag, sen har vi handlat lite.. resten av dagen har vi tagit de väldigt lugnt! Känns som de va välbehövligt när veckorna är fullspäckade. Mycket av min tid går åt till körskolan så hoppas verkligen de går fort med de här körkortet så jag får de överstökat! Nu ska jag tillbaka till att kolla på serie och ligga halv död i soffan medans jag väntar på att Martin ska komma hem. :)
 
 

De okända!

Klara fastnar för hästarna mer och mer så ikväll ville hon släppa in lilla Chacha så då fick vi ju åka upp och göra de! :) De stod på tavlan i stallet att de okända ska komma dit i oktober, spännande! Har dock aldrig lagt märke till att de spökar så mycket där innan men nu kommer jag definitivt att se spöken överallt.
 
Klara sover hos mamma och Pontus ligger i sin säng och sover. Så ska jäsa ner mig i soffan och kolla på den nya serien jag och Martin har börjat kolla på, new girl! :)
 
Bild på Pontus från i tisdags!


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0