Lussekatter och julskinka

Härmodagen gjorde vi julskinka.. Och idag gjorde jag lussekatter.. tror nog jag börjar längta lite till julen! Va ute och gick i blåsvädret med Pontus förut med, himla skönt att komma ut när vi satt inne i stort sett nästan hela dagen igår.


Storm

Igår va vi i stallet och Klara följde med ut och red på Chacha innan hon skulle till sin pappa! :)Hela kvällen idag har de varit storm, blåser som bara den! Vi har klass 2 varning här hemma på stormen Simone och strömmen kommer och går lite som den själv vill och de låter som väggarna ska blåsa omkull vilken sekund som helst i mellan åt.. kan inte ens tänka mig hur dom har de i delarna av Sverige där de är klass 3 varning.. men hoppas på att de är över tills i morgon!


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0