Eftersom jag är lite efter ;)

Igår va vi himla duktiga allihopa här hemma och städade överallt så idag tog vi en liten sovmorgon och helt genom förkylda sitter nu Klara och jag å kollar på film och har gjort de hela morgonen. Tycker verkligen om helgerna :)
 

 
Dom har kommit med många nya grejer här på blogg.se (kanske va ett tag sen dom gjorde det de vet jag inte är ju inte inne så ofta längre) som att man kan hålla koll på dom man följer på bloglovin igenom blogg.se och lägga in instagram bilderna direkt från datorn, så är ju tvungen att prova iaf. Men de tog en bra stund innan jag kom ihåg lösenordet till instagram eftersom jag aldrig behöver logga in från mobilen :)

Att de ska vara så svårt

Har försökt att klicka hem Klaras kort som hon tog på dagis förra veckan idag men de va inte så lätt så får nog göra på de gamla hederliga viset och skicka in lappen istället :)
Sen har jag myst med Klara i soffan i si sådär i 5 minuter innan hon somnade, en väldigt trött tjej.. så har passat på att dusch och nu kollar jag på beck i min ensamhet. Som en helt vanlig söndag

Hur mycket är en dammsugare värd för dig

Har varit en tjej hemma hos oss ikväll & visat en dammsugare. Den va verkligen jätte bra om man jämnför med den vi har idag & hade inte tackat nej till en sån :) Dock tyckte vi att den kostade lite mer en den va värd eftersom den tog mer en dubbelt så mycket plats som våran dammsugare gör som vi har idag & den lät otroligt högt sen gick våran dörrmatta sönder när hon dammsög på den. Men den dammsög ju verkligen upp allt :) Men inte värd 45 000..
 
 
Så här mycket smuts hade vi bara i våran säng & då är den ändå nybäddad. Lite skrämmande hur mycket de är som gömmer sig i madrasserna & lakanen..


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0