Framme på Lisebergs camping

Va & kollade hjärtljudet på bebisen med Martin förut idag, sen satte vi oss i bilen & började åka mot Göteborg. Efter en liten felkörning, ett par stopp & vägarbeten är vi äntligen framme på Lisebergs camping & hunnit få i oss lite mat innan vi somnade ståendes. Älskling va så duktig & orkade köra hela den långa vägen!


Börja packa

Vaknade tidigt för att vinka av Klara som har åkt till Göteborg nu på morgonen med Martins familj :) Dags för mig & Martin att börja packa för vi ska åka dit ikväll eftersom vi hade lite att göra nu innan. Sen ska vi sova i husvagn i Göteborg i två nätter & gå på Liseberg :)


En kväll vid vattnet

Har jobbat hela veckan & lyckats bränna hela min kropp i solen! Jag som varken brukar bli röd eller brun på somrarna.. De röda har lyckats lägga sig lite nu iaf så de är skönt :) Sen igår kväll efter jobb åkte Martin & jag till mamma & följde med dom allihopa & badade :)
 


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0