Valborg

Klara va inte hemma denna valborg så vi åkte inte och kollade på någon brasa.. istället tvättade vi (jag och Martin) bilen så nu är den ren och fin! :) Rätt skönt att slippa lukta brandrök och stå och frysa i en evighet faktiskt. Så nu har jag kollat på ponnyakuten och ska kolla serie hela kvällen. :) Låter kanske inte så kul när de är valborg och allt, men riktigt skönt!

Stallet

Efter bvc följde jag med mamma till stallet. De blåste en hel del så vi gick lite i skogen. :) Jag red Bonny och mamma gick med Loppan.. Sen red jag även, lite spontant Loppan en bit på vägen hem! Gick väldigt bra, hon är allt för duktig. :)
Bonny

Läkarbesök

Pontus fick bada idag på morgonen sen har vi varit ute på en liten promenad och Martin följde faktiskt med idag vilket han gjorde en liten runda igår med! Nu ska vi till bvc på läkarbesök.. :) 
 


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0