Hårförlängning, lite för långt!

Har varit och satt i hårförlängning med Tessan idag. Hon fick ca 50cm långt och jag hade beställt 60cm men de hade blivit något fel så fick 75cm långt hår! De blev galet tungt håret så blev tvungen att klippa av ca 10-12cm och de blev himla mycket lättare och ser inte lika tillgjort ut som de jätte långa! :)


Intar soffan, gossip girl

Har varit hos martins farmor hela kvällen och fikat och spelat spel med en lagom skrikig bebis :) Men nu har han äntligen fått ro och sover så gott i sin säng, så jag intar soffan framför efterlängtade gossip girl medans jag väntar på Martin och Tessan :) I morgon ska jag in till stan för att sätta i hårförlängning, huu spännande! Bara de inte blir dåligt så de ser förskäckligt ut! Men de tror jag inte. Och självklart så har jag lilla Tessan som ska följa med mig!! :)

Bullar

Bakade bullar igår, farligt att äta för många! Har galet ont i magen idag :)
 


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0