Leos lekland! :)

Varit på leos lekland med mamma och allihopa idag! Klara sprang runt som en duracellkanin kaning och åkte rutschkana, hoppade i bollarna och så spelade vi innebandy och allt på en gång. Pontus älskade bollhavet och rutschkanan va väldigt rolig när han väl hade åkt ett par gånger, dock en väldigt lång trappa upp och försöka bära honom, gå på dom smala trappstegen och samtidigt försöka huka sig emellanåt.. är inte de lättaste. Trött i benen blev man men som tur va åkte han både med mamma och Martin också. :) Sen va vi på eat och åt god mat! :) Är fortfarande helt proppmätt.. :P
 
I morgon kommer de en ny häst till stallet också så upp tidigt för att åka dit upp! Nu ska M och jag försöka se ett avsnitt Walking dead innan vi ska gå och sova!
 
Kameran glömde jag hemma men tog några mobilbilder iaf! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0