Kalas fin!

Klara fick fina rosa naglar ikväll :) Inte så lätt att låta bli att stöta emot dom innan nagellacket har torkat men söta blev dom ändån! Blev några fina hjärtan på dom också (är ej med på bilden), så nu är hon kalas fin och redo för i morgon! Hua, de är dock inte jag.. fastnade framför melodifestivalen så har inte ens börjat med förberedelserna tills i morgon! 🍰


Julaftonsmorgon

Nyvaken liten skrutt! 
 
 
Tog mig äntigen tid att kolla igen bilderna från julafton och nyår. Några fina hittade jag minsann men hade inte riktigt tid att sitta med mer än några få när de tar sån himlans tid att redigera dom. Nu är de dags att börja baka till Klaras kalas i morgon! :) 

 

Lördagsmys

Blev stoppad av polisen när jag va på väg till jobbet idag på morgonen, för första gången! Va så nervös så mina ben skakade och dom slutade ju inte skaka heller. Slutade tidigt idag så efter jobbet blev de en liten ridtur med mamma. :) Loppan har så himlans mycket överskottsenergi så hon går på tårna men idag blev de jogging en liten längre bit vilket Loppan tyckte va lite jobbigt så de blev några bocksprång.
 
När jag kom hem va maten färdig och sen blev de lördagsmys till melodifestivalen! :)
 


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0