Ett litet sent god jul

Då va julen och all denna julstress över för detta året! :) Vi hade en bra julafton med massa mys och paketöppning på morgonen och sen blev de en väldigt tidig ridtur med mamma, innan vi skulle fara iväg till både Martins föräldrar och min mamma igen.
 
Och igår blev de en tripp till mellandagsrean, hittade faktiskt lite fint. Två par byxor, en tjocktröja, tre t-shirt och ett armband! :) Brukar i vanliga fall inte tycka att de finns så mycket men tror inte heller vi brukar åka in så tidigt och trängas med alla dessa människor utan vänta ett par dagar.. Men jobbar i morgon så fick ju passa på! :)
 
 

5 saker ni förmodligen inte visste om mig

Jag älskar choklad!
(Ljus choklad kan jag äta hur mycket som helst av och äter alldeles för mycket av allt möjligt godis. Nästa varenda kväll kan jag sitta och tugga på nått.)
 
Är absolut ingen morgon människa
(Har jätte svårt att komma upp på morgonen! Spelar ingen roll hur tidigt jag går och lägger mig på kvällen så har jag ändå lika svårt för att komma upp på morgonen.)
 
Jag är inte ofta arg 
(Som sagt, är inte arg så ofta men när jag väl blir de så exploderar jag och blir helt rasande.)
 
Fick min första ponny när jag va 11 år
(Fick min första ponny (Chacha) när jag va 11 år och vi har fortfarande kvar henne.)
 
Tycker de är jätte kul att fotografera
(Men har nästan aldrig någonting att ta kort på och när jag väl tar bilder så blir jag aldrig nöjd.)
 
 

silvrigt glitter

Denna morgonen har tillbringats tillsammans med Tessan, massa prat och fina naglar fick hon med. :) Nu är jag inne i stan för en massa ärenden och ikväll blir de julbord med jobbet! Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: eliin.eriksson@hotmail.se
Follow on BloglovinRSS 2.0