Hur mycket är en dammsugare värd för dig

Har varit en tjej hemma hos oss ikväll & visat en dammsugare. Den va verkligen jätte bra om man jämnför med den vi har idag & hade inte tackat nej till en sån :) Dock tyckte vi att den kostade lite mer en den va värd eftersom den tog mer en dubbelt så mycket plats som våran dammsugare gör som vi har idag & den lät otroligt högt sen gick våran dörrmatta sönder när hon dammsög på den. Men den dammsög ju verkligen upp allt :) Men inte värd 45 000..
 
 
Så här mycket smuts hade vi bara i våran säng & då är den ändå nybäddad. Lite skrämmande hur mycket de är som gömmer sig i madrasserna & lakanen..


Kommentarer
☆ Kristina Bäck

Tyvärr säger många fel där. Det är inte en dammsugare, det är en luftrenare från början. Det är en riktigt bra maskin men tyvärr kostar den alltför mycket pengar. Vi har en sådan, endast för att sambon jobbade som försäljare på ett av företagen som säljer dom.

Vilket jag avråder folk att göra, jobba för dom alltså. Dom lurar sina säljare på deras löner. Tyvärr..

Det du har på bilden där är kvalsterbajs och spyor, farliga grejer egentligen och det är de som gör att väldigt många känner sig förkyld på morgonen och sådär. Ja hon förklarade väl för er :P

2012-09-20 Klockan 11:08:24
- http://studiokiix.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Blev mamma som 17åring till mitt lilla busfrö Klara som fick en lillebror (Pontus) i oktober 2012. :) Vi bor i en lagom stor lägenhet i Smålands skogar tsm med min pojkvän, sambo, Pontus pappa Martin. Så här kan ni läsa om våran vardag tillsammands med en hel del bilder på bebis, hästarna och mycket mer!


» Kontakta mig: [email protected]
Follow on Bloglovin



RSS 2.0